Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И аз съм с К&Н, но немога да сравня...винаги докато е била в мен е била с него.
    Имам кит от СAЩ за чистене + омасляване...и не виждам пречина да умъртви дебитомера. На тест още си дава идеално резултати.
    Last edited by rusiq86; d.m.y г., 00:16.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
      Хм, сега и моя ли да махам? Вярно, че K&N ми вдигна разхода с около половин литър, явно диша и папка по-добре с него.
      Говорим при дизел колега не атмосферен бензин
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Като сте толкова отворени на тема дебитомери накой може ли да ми каже за някой който го е сменил скоро.Инаначе знаем за цената му нали е като на БМВ то евтината версия
        CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
        Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

• Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
          Като сте толкова отворени на тема дебитомери накой може ли да ми каже за някой който го е сменил скоро.Инаначе знаем за цената му нали е като на БМВ то евтината версия
          Аз знам за 2 159-ки що,едната е с като твоят филтър
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Ееееее щом са цели две 159 от цяла България значи е доста добре.Като се има в предвид че ти ги знаеш почти всички 159 ки. Щото при БМВ то е по често срещан проблема
            Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

• Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
              Ееееее щом са цели две 159 от цяла България значи е доста добре.Като се има в предвид че ти ги знаеш почти всички 159 ки. Щото при БМВ то е по често срещан проблема
              Викаш в цяла България 159-ките се карат с такива филтри.
              Да не се окаже, че двете или 100% от колите каращи се с такива филтри са дали "фира".
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                Викаш в цяла България 159-ките се карат с такива филтри.
                Да не се окаже, че двете или 100% от колите каращи се с такива филтри са дали "фира".
                Трябва да има и такива балъци като мен да си купуват дебитомери че иначе ще залежат по рафтовете
                Колата си е моя ще си слагам каквото пожелая.Не агетирам никой нито налагам мнение, просто споделям.Времето ще покаже какво ще стане.Ако ми изкара като на 156 цата 5 години ще почерпя.А , относно притока количеството въздух е доказано за ползата от филтъра.Не си мисля че като слагам тези изклецъни хартиени въздушни филтри които при смяна след 10 хил.км. излизат с форма като на паметника пред НДКато са по добре за колата.Да не говори че много пъти са повод за замазване на лопатките на турбото. Радвам се че ви е харесала моята идея за алтернатива

Comment

• Подкрепям колегата 136 аз също сложих КиН филтър почти веднага. Ред е на изпускателната система!!!
                  EX 156 1.6 TS

Comment

• Колеги и аз мисля да слягам КиН фитлтър на 159-ката,та се чудя на колко време се почиства този на КиН и не е ли малко кофти щото като знам сега къде е кутията на филтъра ще трябва да се сваля гумата като се чисти ? А и ако може да ме светнете какъв точно да е филтъра и от къде мога да си го купя ; )
                    Last edited by V.Nedelchev; d.m.y г., 00:15.

Comment

• Първоначално публикувано от V.Nedelchev Покажи съобщение
                      Колеги и аз мисля да слягам КиН фитлтър на 159-ката,та се чудя на колко време се почиства този на КиН и не е ли малко кофти щото като знам сега къде е кутията на филтъра ще трябва да се сваля гумата като се чисти ? А и ако може да ме светнете какъв точно да е филтъра и от къде мога да си го купя ; )
                      Не само гумата,а и кората под мотора
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Не само гумата,а и кората под мотора
                        Тия кори Луиджи като ги е правил нещо не е бил на кеф, все са с превъртели гайки в гредите Мисля да им сложа по една капка с ЦО-то.
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          Говорим при дизел колега не атмосферен бензин
                          Е, че аз нямам ли дебитомер?
                          Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
                            Е, че аз нямам ли дебитомер?
                            говорим че при тебе има ефект при тях няма какъв и да има освен да си цапат дебитомера... не че и при тебе не се цапа при грешно омасляване... а не само от него а и от това че спортния филтър пропуска много по големи прахови частици от обикновенния и т.н.
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Не съм съгласен с това. И аз съм с К&Н от близо 30 000 км. И дебитомера ми си е чист. А обикновени филтри на такъв пробег по стените на дебитомера има фин прах.
                              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Наистина Българите разбират от футбол и политика.Затова сме на 6

Comment

Working...
                                X